Aequor

In de buurt van het MAS, het kloppende hart van cultureel Antwerpen, krijgt het ambitieuze project Aequor vorm. Het wordt een uniek wooncomplex met allure én de laatste woonopportuniteit in dit boeiende deel van de stad. De strakke architectuur, die verder bouwt op de footprint van het oude Havenhuis, is van de hand van het internationaal vermaarde Crepain Binst Architecture.

Centraal bij het ontwerp staat een rustgevende openheid. Die creëren we door langs de dagzijde maximaal gebruik te maken van grote glas­partijen en open terrassen. De appartementen baden dankzij deze optimale oriëntatie in een overvloed aan natuurlijk licht. Bovendien bieden ze een uniek zicht op de jachthaven. Binnenin maken we uitsluitend gebruik van duurzame klassematerialen. Vloeren, keukens, sanitair en apparatuur zijn allemaal van de meest exclusieve merken en fabrikanten. Ramen tot op de grond, glazen balustrades en desgewenst glazen schuifdeuren om uw terras af te sluiten maken het plaatje compleet …

INFORMATIEPLICHT

Stedenbouwkundige vergunningen
Ja
Bestemming woongebied
Nee
Dagvaardingen
Nee
Rechterlijke uitspraken
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Overstromingsgebied
Woongebied